събота, 11 август 2012 г.

Спойлери към трети сезон


Предоставям ви няколко сполейра към предстоящия трети сезон на "Корабът". Тези от вас, които искат пълна изненада около новите епизоди нека избегнат четенето.

В трети сезон ще има всичко - драма, любов, мистерия, много вода, но този път и суша!!

Раздялата:
Ще наблюдаваме противоречия в плановете на Айноа и Улисес! Достигайки сушата, дъщерята на капитана застава на страната на баща си, а "пътника без билет" предпочита хотел, в подводен град.

Поглед към миналото:
Сънища от миналото ще съпътстват екипажа на "Полярна звезда". Бланка сподели, че това което сме видели в първите два сезона, не е това което изглежда. Ще се разкрие миналото на всеки!

Драма и действие:
В миналото ще пътува и малкия Улисес. Както съм споменавала, в тази роля ще видим малкия брат на Марио - Оскар Касас. Ще станем свидетели как момченцето бяга от майка си. Зрелищно ще е да видим как Улисес, но вече в настоящето, се бори с екипажа на ядрена подводница. Този екипаж се състои от вече позанти ни лица - Виктор (Даниел Ортиз) и Леонор (Белен Руеда). Явно Улисес няма да има много време за любов?

Нова любов:
Сещате се.. Естела и Гамбоа! Гамбоя прави опити да я съблазни. Междувременно връзката между Хулия и Рикардо укрепва. Хулиян се бори за Саломе. Вилма ражда на плажа и също открива нова любов - азиатец. И малката Валерия ще се радва на внимание в лицето на Ратон (Габриел Делгадо).

Нови персонажи:
От гледна точка на ново актьорско присъствие, третия сезон на "Корабът" ще е много богат. Например: Ще видим Жан Корнет, с кого Бланка си партнира във филма "La piel que habito". Алба Рибас ще продължи престоя си на борда.

Освен това - в сънищата на персонажите ще присъства и руския плаж Peñíscola.

Какво мислите? Как ви се струва?

1 коментар: